HAJDUVILL - PHF ELEKTROMOS FŰTÉSEK

Ipari Fűtés

Csarnokfűtés, raktárfűtés, műhelyfűtés, iroda és templomfűtés infra megoldásai svéd módon – ENERGOTECH

Az alábbiakban  rövid áttekintést adunk a különböző felületi hőmérsékletű sugárzó (infra) elektromos fűtéseinkről, (sötétsugárzók, infrapanel, stb) és alkalmazási lehetőségeikről, melyek a kitűnő svéd Energotech gyár termékei.


A műhelyfűtéseknél, teraszfűtéseknél alkalmazott egyéb gyárak termékeiről saját honlapunkon itt tájékozódhat:

SÖTÉTSUGÁRZÓK                 INFRA HŐSUGÁRZÓK


A saját csak ipari fűtésekkel foglalkozó honlapunkra az oldal alján átkattinthat, ahol jóval bővebben, referencia képekkel, méretezési útmutatóval kiegészítve tudhat meg többet!

Termékválasztékunkban egyedülálló a templomi padfűtésként használható Energoline, mely a legalacsonyabb hőmérsékletű infrapanel. Szintén versenytárs nélküli az EnergoInfra Industry sorozat is, mely akár bedaruzott csarnok nagy magasságú elhelyezés (6-30 m) iránti igényeit is kielégíti az elektromos fűtések területén.

ENERGOTECH termékekről röviden

Energotech Energoline, templomfűtés

 Felületi hőmérséklet: 60-70 C fok

EnergoLine templomokban, váróhelyiségekben, csarnokokban, sportcsarnokokban, lelátókon lévő padok alá szerelhető. A mennyezetre szerelve 3m-es belmagasságig hatékony. Az elegáns, áramvonalas melegítő kényelmet és barátságos meleget nyújt és esztétikusan beleolvad a környezetbe.

Az EnergoLine fröccsenő víz ellen védett, IP44-es villamos védettségi fokozattal rendelkezik, nedves és száraz környezetben való használatra egyaránt alkalmas.


Energotech Energocasette infrapanel

 Felületi hőmérséklet : 80-95 C fok

Szerelhetjük álmennyezetre (T idom) vagy közvetlenül a mennyezetre a készülékhez járó rögzítő elemek segítségével.

Az EnergoCasette fröccsenő víz ellen védett, IP 55-ös villamos védettségi fokozattal rendelkezik, nedves, száraz és tűzveszélyes helyiségek fűtésére egyaránt alkalmas. Az alacsony felületi hőmérséklet különösen alkalmassá teszi az EnergoCassettet alacsony belmagasságú helyiségek fűtésére megközelítőleg 3,5m-es mennyezetmagasságig. Az iskoláktól kezdve egyéb kommunális helyekig rengeteg helyen szerelhető. Használhatjuk irodákban, iskolákban, kórházakban, zuhanyzókban, a mezőgazdaságban, papíriparban, stb. Értékes fal és padlófelületeket szabadít fel és használatával 15-30%-os energia megtakarítást érhetünk el.


Energotech Energostrip sötétsugárzó

 Felületi hőmérséklet: 200-280 C fok (teljesítménytől függően)

Az Energostrip 2-40m közötti belmagassággal rendelkező helyiségek – fürdőszobáktól a nagy ipari létesítményekig – fűtésére használható. Egy igazi infra sötétsugárzó, csak a megszokott fekete felületeknél jóval elegánsabb krémszínű házban, alumínium színű, bordás sugárzó felülettel. Kényelmes, kellemes meleget biztosít és a falakat is átmelegíti. A rendszer egyszerűen és olcsón szerelhető, továbbá nem igényel rendszeres karbantartást. Értékes fal és padlófelületeket tesz szabaddá. Használatával 25-50%-os energia-megtakarítást érhetünk el. Az Energostrip a falakban és a padlóban tárolja a hőt, amely lehetővé teszi az olcsóbb éjszakai áram használatát és az energiaköltségek további csökkentését. Főfűtésnek, kiegészítő és zónafűtésre is alkalmas.

Alkalmazási területek: 
Óvodák, iskolák, fürdőszobák, irodák, kirakatok, bevásárló központok, melegházak, templomok, kórházak.


Energoinfra infrasugárzó

 Felületi hőmérséklet: 650-750 C fok (teljesítménytől függően)

Az EnergoInfrát melegházak, erkélyek és teraszok univerzális – kiegészítő vagy teljes körű – fűtésére használhatjuk, továbbá szintén hatékonyan alkalmazhatjuk műhelyekben, raktárakban zóna fűtőként. Az EnergoInfra fröccsenő víz ellen védett, IP44-es villamos védettségi fokozattal rendelkezik, nedves és száraz környezetben való használatra valamint kültéri szerelésre egyaránt alkalmas. Fürdőszobák és mellékhelyiségek fűtésére is használható. Mennyezetre vagy falra is  szerelhető.

Szintén alkalmas műhelyek és raktárhelyiségek spot vagy zónafűtésére. Nedves és száraz környezetben, pl. fürdőszobákban és mosdóhelyiségekben is használható.


Ipari fűtések Energoinfra industry

 Felületi hőmérséklet: 600-800 C fok (teljesítménytől függően)

Az Energoinfra Industry készülék energiatakarékos fűtést biztosít a nagy belmagassággal rendelkező helyiségek számára (kb. 6-40m) a magas üzemi hőmérséklet miatt, valamint huzatos munkahelyi körülmények közötti zónafűtésre 3,5m-es belmagasságig. 

A padlóban, falakban és más felületeken felhalmozódott hőmennyiség következtében csökkenthetjük a levegő hőmérsékletét, amely 25-50%-os energia-megtakarítást eredményezhet azonos hőérzet mellett. A berendezés fröccsenő víz ellen védett, IP44-es villamos védettségi fokozattal rendelkezik, nedves és száraz környezetben való használatra valamint kültéri szerelésre egyaránt alkalmas.

Elektromos csarnokfűtés, raktárfűtés, műhelyfűtés gazdaságos megoldása!

MÉRETEZÉS

Fontos tudni, hogy az infrafűtések méretezése teljesen más, mint a jobban köztudatban lévő légm3/W alapú méretezés. (Lakásoknál, normál belmagasságú helyiségekben is csak közelítő megoldást ad)

Az infra ipari fűtések ( csarnokfűtés, műhelyfűtés, raktárfűtés, templomfűtés) alkalmazásában pont az a gazdaságos, hogy mindig alapterületre számolunk, függetlenül a helyiség magasságától. Természetesen az infra készülékeknek vagy egy optimális elhelyezési magassága, amihez képesti elhelyezési különbséget is figyelembe vesszük.

Más számítás vonatkozik a teljes (főfűtésekre), és más a zónafűtésre, ahol a nagy térből csak egy-egy munkaterületet vagy melegedő rész fűtését szeretnénk megoldani.

Itt talál bővebb infót a MÉRETEZÉSRŐL, de egyszerűbb, ha hozzánk fordul bizalommal.

Ingyenes tervezéssel és ajánlatadással állunk rendelkezésre: ajanlat(kukac)futesprofi.hu


Részletes termékinformációk és vásárlás itt:

Ipari fűtések vásárlása


Ha a fentiek nem elegendőek, kérjük látogassa meg közvetlenül pari fűtésekkel foglalkozó önálló honlapunkat, ahol nemcsak több infót, hanem méretezési tudnivalókat is talál!

(katt a képre)

Ipari fűtések, infrasugárzók

Kérem ne másoljon az oldalról!