ATLANTIC elektromos törölközőszárító RADIÁTOR

Atlantic elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal, akár gyorsfűtővel kombinálva és vizes rendszerre köthetően is

elektromos törölközőszárító radiátor atlanticAtlantic elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal a PHF kínálatában. Néhány éve vezettük csak be nagy sikerrel az addig itthon nem kapható fűtőtest családot, mely nagyban különbözik a sima, csak törölközők szárítására alkalmas készülékektől. Hasonlóak a vizes rendszerekbe kötött csöves törölközőszárítókhoz, amelyeket patronos elektromos fűtéssel egészíthetünk ki.

DE amíg e radiátorok vezérlése meglehetősen macerás és gazdaságtalan valamilyen csőtermosztát segítségével, itt egy komplett, fagyálló folyadékkal feltöltött, 5 év garanciával rendelkező, felszerelésre kész és központi fűtéstől teljesen független radiátort kapunk!

Ezek a radiátorok általában kizárólag elektromosak, így bármikor használhatóak az esetleges egyéb fűtésrendszertől függetlenül. A csövekben fagyálló folyadék feltöltés található, így vásárlás után csak a falra történő felszerelés és az árammal való ellátás marad. Az elektromos törölközőszárító radiátor fűtési mechanizmusa sugárzó fűtést, hőtárolást és konvekciós fűtést is tartalmaz!

Miért különlegesek és ár-érték arányban a Magyarországon kaphatóak közül miért a  legjobbak saját területükön a francia Atlantic  elektromos törölközőszárító radiátorok?

– a legegyszerűbb is saját szobatermosztáttal rendelkezik

– nagyságtól függően 500 – 750 – 1000 W lehet a teljesítményük, azaz a törölközőszárító funkción kívül az adott helyiség főfűtésére is megfelelő a készülék, akár 2-8 m2 fürdőszobába is választhatunk belőlük, illetve a külön 1000W gyorsfűtő egységgel ellátott radiátorok még jóval nagyobb helyre is elegendőek

– a Doris széria 1000W teljesítményű ventilátoros gyorsfűtő egységgel szerelve is rendelhető, azaz így további energiatakarékoskodás érhető el: használat előtt pár perccel beindítva a turbo fokozatot, napközben és éjszaka alacsonyabb hőmérsékleten is tartható a fürdőszoba

– a választék komoly: 3 féle teljesítmény és méret, egyenes vagy íves (GALBE) csőkialakítás, ventilátoros gyorsfűtővel kombinált típusok is rendelkezésre állnak különféle termosztáttal

 A  legegyszerűbb és olcsó árfekvésű Atlantic RSS 2012-es széria egyenes csövekkel, alul a kezelő felé döntött termosztát egységgel. A termosztát alkalmas a fürdőszoba főfűtésének szabályzására, de nyáron külön vezérelhető a törölközők szárítása! Ebben a szériában 500W kivitelben az ETROIT törölközőszárító 40 cm szélességben is elérhető, a normál 500 és 750W 2012 radiátor 48 cm, az 1000W pedig 55 cm széles!

A bruttó árak 60.900.- Ft és 95.900.-Ft között vannak pillanatnyilag. (2021.02.)

A fürdőszobai használatra szükséges teljesítmény meghatározásában itt is tudunk segíteni: FŰTÉS MÉRETEZÉSE

Annyi viszont elmondható, hogy a normál szobai igény felett kell számolnunk, hiszen az elvárt hőmérséklet sokszor 26-28 Celsius fok, így az átlagos hőszigetelésnél megszokott 35W/m3 ajánlás helyett inkább a 45W/m3 ajánlott.


elektromos fűtőszőnyeg hidegburkolat aláElektromos törölközőszárító radiátor és elektromos padlófűtés

Az elektromos törölközőszárító radiátorok remekül kombinálhatóak a fürdőszobában majdnem nélkülözhetetlen elektromos padlófűtésekkel, pl. a BVF  vagy DEVI rendszerekkel, melyet honlapunkon itt talál: BVF fűtőszőnyegek

Ha lehetőségünk van a padló rétegrendjét újonnan kialakítani vagy már van a padlóban hőszigetelés, akkor ez a vékony-rétegű rendszer akár az új csemperéteg alá is ragasztható közvetlenül. Meleg, komfortos hőmérsékletű lesz a padló mezítláb is, gyorsan megszárad a kifröccsent víz a zuhanyzás után! A padló hőmérsékletét is precízen szabályozhatjuk a padlószenzoros termosztáttal.

Fűtésidényen kívül, az átmeneti időszakban természetesen elsősorban az elektromos törölközőszárító radiátor  használata indokolt, mert azt nyugodtan használhatjuk gyors felfűtésre, ha hirtelen leesik a külső hőmérséklet pl. egy hidegebb őszi napon.


francia elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal(A képen a másik francia gyártónk, a NOIROT gyár OLERON radiátorát láthatjuk programozható termosztáttal. 300W és 750W kivitelben forgalmazzuk.)

2018-tól új típusok jelentek meg a kínálatunkban az uniós energetikai előírásoknak megfelelve! ERP READY

Az Atlantic Doris3 BLC és a GALBE radiátor már programozható termosztáttal rendelkezik, tovább lehetőséget adva az üzemeltetési költségek csökkentésére!

A Doris 3 BLC törölközőszárító a heti/napi programozási lehetőségen kívül saját kis akasztóval is rendelkezik. 500 – 750 – 1000W teljesítményben, egyenes csövekkel gyártják. Árak: 96.900.- 111.900.-  133.900.-Ft. (2021.02.)

Az RSS 2012 GALBE fűtőtest íves csövekkel és programozható termosztáttal rendelkezik, 500w és 750w teljesítménnyel forgalmazzuk. Árak: 78.900.-  89.900.-FT (2021.02.)


 

 

További törölközőszárító radiátorok, méretek, képek, leírások részletesen ide kattintva: 

 

Elektromos fűtés áruház, shop
WEBÁRUHÁZ, ADATOK, ÁRAK