HAJDUVILL - PHF ELEKTROMOS FŰTÉSEK
elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal

ATLANTIC elektromos törölközőszárító RADIÁTOR

Atlantic elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal, akár gyorsfűtővel kombinálva és vizes rendszerre köthetően is

Hajduvill webáruház azonnalAtlantic elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal a PHF kínálatában. Néhány éve vezettük csak be nagy sikerrel az addig itthon nem kapható fűtőtest családot, mely nagyban különbözik a sima, csak törölközők szárítására alkalmas készülékektől. Hasonlóak a vizes rendszerekbe kötött csöves törölközőszárítókhoz, amelyeket patronos elektromos fűtéssel egészíthetünk ki.

DE amíg e radiátorok vezérlése meglehetősen macerás és gazdaságtalan valamilyen csőtermosztát segítségével, itt egy komplett, fagyálló folyadékkal feltöltött, 5 év garanciával rendelkező, felszerelésre kész és központi fűtéstől teljesen független radiátort kapunk!

Ezek a radiátorok általában kizárólag elektromosak, így bármikor használhatóak az esetleges egyéb fűtésrendszertől függetlenül. A csövekben fagyálló folyadék feltöltés található, így vásárlás után csak a falra történő felszerelés és az árammal való ellátás marad. Az elektromos törölközőszárító radiátor fűtési mechanizmusa sugárzó fűtést, hőtárolást és konvekciós fűtést is tartalmaz!

elektromos törölközőszárító radiátorMiért különlegesek és ár-érték arányban a Magyarországon kaphatóak közül miért a  legjobbak saját területükön a francia Atlantic  elektromos törölközőszárító radiátorok?

– a legegyszerűbb is saját szobatermosztáttal rendelkezik

– nagyságtól függően 500 – 750 – 1000 W lehet a teljesítményük, azaz a törölközőszárító funkción kívül az adott helyiség főfűtésére is megfelelő a készülék, akár 2-8 m2 fürdőszobába is választhatunk belőlük, illetve a külön 1000W gyorsfűtő egységgel ellátott radiátorok még jóval nagyobb helyre is elegendőek

– a Doris széria 1000W teljesítményű ventilátoros gyorsfűtő egységgel szerelve is rendelhető, azaz így további energiatakarékoskodás érhető el: használat előtt pár perccel beindítva a turbo fokozatot, napközben és éjszaka alacsonyabb hőmérsékleten is tartható a fürdőszoba

– a választék komoly: 3 féle teljesítmény és méret, egyenes vagy íves (GALBE) csőkialakítás, ventilátoros gyorsfűtővel kombinált típusok is rendelkezésre állnak különféle termosztáttal

 A  legegyszerűbb és olcsó árfekvésű Atlantic RSS 2012-es széria egyenes csövekkel, alul a kezelő felé döntött termosztát egységgel. A termosztát alkalmas a fürdőszoba főfűtésének szabályzására, de nyáron külön vezérelhető a törölközők szárítása! Ebben a szériában 500W kivitelben az ETROIT törölközőszárító 40 cm szélességben is elérhető, a normál 500 és 750W 2012 radiátor 48 cm, az 1000W pedig 55 cm széles!

A bruttó árak 57.900.- Ft és 90.900.-Ft között vannak pillanatnyilag. (2020.03.)

A fürdőszobai használatra szükséges teljesítmény meghatározásában itt is tudunk segíteni: FŰTÉS MÉRETEZÉSE

Annyi viszont elmondható, hogy a normál szobai igény felett kell számolnunk, hiszen az elvárt hőmérséklet sokszor 26-28 Celsius fok, így az átlagos hőszigetelésnél megszokott 35W/m3 ajánlás helyett inkább a 45W/m3 ajánlott.


elektromos fűtőszőnyeg hidegburkolat aláElektromos törölközőszárító radiátor és elektromos padlófűtés

Az elektromos törölközőszárító radiátorok remekül kombinálhatóak a fürdőszobában majdnem nélkülözhetetlen elektromos padlófűtésekkel, pl. a BVF  vagy DEVI rendszerekkel, melyet honlapunkon itt talál: BVF fűtőszőnyegek

Ha lehetőségünk van a padló rétegrendjét újonnan kialakítani vagy már van a padlóban hőszigetelés, akkor ez a vékony-rétegű rendszer akár az új csemperéteg alá is ragasztható közvetlenül. Meleg, komfortos hőmérsékletű lesz a padló mezítláb is, gyorsan megszárad a kifröccsent víz a zuhanyzás után! A padló hőmérsékletét is precízen szabályozhatjuk a padlószenzoros termosztáttal.

Fűtésidényen kívül, az átmeneti időszakban természetesen elsősorban az elektromos törölközőszárító radiátor  használata indokolt, mert azt nyugodtan használhatjuk gyors felfűtésre, ha hirtelen leesik a külső hőmérséklet pl. egy hidegebb őszi napon.


francia elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal(A képen a másik francia gyártónk, a NOIROT gyár OLERON radiátorát láthatjuk programozható termosztáttal. 300W és 750W kivitelben forgalmazzuk.)

2018-tól új típusok jelentek meg a kínálatunkban az uniós energetikai előírásoknak megfelelve! ERP READY

Az Atlantic Doris3 BLC és a GALBE radiátor már programozható termosztáttal rendelkezik, tovább lehetőséget adva az üzemeltetési költségek csökkentésére!

A Doris 3 BLC törölközőszárító a heti/napi programozási lehetőségen kívül saját kis akasztóval is rendelkezik. 500 – 750 – 1000W teljesítményben, egyenes csövekkel gyártják. Árak: 91.900.- 105.900.-  125.900.-Ft.

Az RSS 2012 GALBE fűtőtest íves csövekkel és programozható termosztáttal rendelkezik, 500w és 750w teljesítménnyel forgalmazzuk. Árak: 73.900.-  84.900.-FT (2020.03.)


hajduvill elektromos fűtések webshop, webáruház

 

További törölközőszárító radiátorok, méretek, képek, leírások részletesen ide kattintva: 

 

Kérem ne másoljon az oldalról!