EVP FŰTŐSZŐNYEGEK, FŰTŐKÁBELEK

EVP FŰTŐSZŐNYEGEK, FŰTŐKÁBELEK

EVP elektromos fűtőszőnyegek, elektromos fűtőkábelek, önszabályzó fűtőkábelek

Az EVP elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek, önszabályzó fűtőkábelek megjelenése Magyarországon azért különleges, mert kitűnő minőséget, európai gyártást (Made in EU) kapunk rendkívül jó ár-érték arányban, természetesen CE minősítéssel.

Gyakorlatilag a távol keleti gyártók árszínvonalán vásárolhatunk uniós gyártású terméket.

Az EVP elektromos fűtőkábeles rendszerek 10 év garanciával kerülnek forgalomba. Az EVP fűtőszőnyegek egyelőre egyszerű zsugorfóliás csomagban rendelhetőek és vásárolhatóak, hogy ezzel is csökkenthessük az árakat!

EVP fűtőszőnyeg

EVP elektromos fűtőszőnyegek

Az elektromos fűtőszőnyegek elsősorban az utólag kialakított padlófűtések gyors megoldási lehetőségei. A régi burkolatra közvetlenül fektetve flexibilis csemperagasztóba már mehet is az új burkolat. (a hőszigetelésről ne feledkezzünk meg!) Egy szoba padlófűtése egy óra alatt elkészülhet, komoly szaktudás nélkül! Persze a bekötést és ellenőrzést nem árt, ha villanyszerelő végzi, illetve a garanciához is szükséges mérési jegyzőkönyv elkészítése is fontos.

Az EVP elektromos fűtőszőnyeg a már általában megszokott 50 cm széles üvegszálas térhálón van rögzítve. Kétféle teljesítményben rendelhető. A 100W/m2 és 160W/m2 teljesítményben. A méretek 0,5 m2- 12,0 m2-ig válaszhatóak szobaméretnek megfelelően.

A kisebb teljesítményű EVP fűtőszőnyeg melegburkolattal, laminált padlóval befejezett rendszerekhez is alkalmas (előírás szerint pl. laminált padlónál sem lehet nagyobb a fűtés teljesítmény, mint 100W/m2), míg a nagyobb teljesítményű csak hidegburkolatokhoz ajánlott.

Az LDTS elektromos fűtőszőnyegeket védő fonattal ellátott kábellel készítik. A kábel védő fonata biztosítja a fémrács vagy fémhüvely szabványainak követelményeit, és fokozott védelmet nyújt azokon a területeken, ahol erre szükség van, pl. fürdőszobák, vizes helyiségek. A védőfonat a PE vezetékhez vagy a védőföldhöz van csatlakoztatva (árnyékolás + földelés), így az elektroszmog is gyakorlatilag nulla.

Az elektromos fűtőszőnyeg kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthető a padlón (a hálón alul van), ezért is fontos fektetésnél a pormentes, lehetőleg műgyanta bázisú alapozóval lekent felület. A végleges rögzítéshez le kell húzni a védőpapírt az alsó ragasztószalagról!

IP67 érintésvédelem!

10 év garancia!

LETÖLTHETŐ HASZNÁLATI UTASÍTÁS, LERAKÁSI ÚTMUTATÓ

Tervezésben, ajánlatadásban itt segítünk:  ajanlat(kukac)futesprofi.hu

EVP ADSV elektromos fűtőkábelek

Az EVP fűtőkábelek segítségével kültéren és beltéren egyaránt hatékony fűtési megoldásokat alakíthat ki. Mindazonáltal a fűtőkábelek felhasználási köre szinte végtelen, mert számos helyen alkalmazhatja őket. Legyen szó egy ereszről, lefolyócsőről, amely elfagyhat télen vagy egy kerti csapról.

EVP fűtőkábeleink mind fix teljesítményű, mind pedig önszabályzó fűtőkábeleket igénylő kivitelezési területekre elérhetőek.

Kültéri hó- és jégolvasztás

Önnek sem kell többet havat lapátolni vagy a jeges járdáktól tartani egy szakszerűen kivitelezett kültéri fűtéssel. Beton, térkő, aszfalt, lépcső, tolókapu vagy vízösszefolyó fűtés, garázsfelhajtó fűtése. Mindenre talál nálunk megoldást.

Erre a célra az EVP-20-ADPSV és az EVP-30-ADPSV fűtőkábel megfelelő. Természetesen attól függően, hogy kerámia hidegburkolat alatt használjuk (EVP-20) vagy térkő alatti rámpafűtést kell megoldanunk, ahol 300W/m2 az elvárt fűtőteljesítmény. (EVP-30)

Csővezetékek fagymentesítése, ereszcsatornák és lefolyók, valamint vápák fűtése

Nincs több elfagyott cső, amely bosszúságot és anyagi károkat okozhatna, ha csővezetékeit fűtőkábellel védi az elfagyás ellen. Ezekkel a megoldásokkal egyszerűen és biztonságosan előzhetők meg az elfagyásból eredő károk.

Erre a célra az EVP-ADPSV fűtőkábel, valamint EVP-LTL és EVP-LTR  elektromos fűtőkábel a megfelelő választás.

Elektromos padlófűtési megoldások beltérre

Válassza otthonába a komfortos és egyben láthatatlan elektromos padlófűtést. A kellemes és homogén hőérzetet biztosító elektromos padlófűtés nem igényel semmilyen karbantartást, így hosszú időn keresztül biztosítja otthonának kellemes melegét.

Az elektromos padlófűtés egyenletesen oszlatja el a hőt a helyiségben és kellemes meleget biztosít láb-, test-, és fejmagasságban.
Általánosságban elmondható, hogy padlófűtés használatával a helyiség hőmérséklet 2 °C-kal lejjebb állítható, anélkül, hogy a komfortérzet változna.

Elektromos padlófűtés kivitelezésére az EVP-ADSV fűtőkábeleket javasoljuk. Jellemzően az aljzatbetonban elhelyezve, a betonacél hálóra rögzítve vagy  rögzítőszalagot használva.