DEVI FŰTŐSZŐNYEG 20 ÉV GARANCIÁVAL

DEVI fűtőszőnyeg, DEVI padlófűtés 20 év garanciával – elektromos padlófűtés fűtőszőnyeggel

DEVI MÁRKAKÉPVISELET – Debrecen, Nyíregyháza, Eger, Budapest

Az elektromos padlófűtési rendszerek beruházási és kiépítési költsége jóval a hagyományos fűtésrendszerek alatt marad. Az egyenletes hősugárzás maximális komfortérzetet biztosít. Alkalmazásával kihasználhatja az aljzat hőtároló képességét, így kikapcsolt állapotban is biztosított a kellemes hőérzet.

Felhasználási területei széles körűek, az alacsony beépítési magasságnak köszönhetően ideális választás komfortérzet javítására, vagy meglévő fűtésrendszerének teljes kiváltására.

Programozható vezérléssel kombinálva a helyiségek funkciójuknak megfelelően, időben és hőmérsékletben is önállóan szabályozhatóak. Az ilyen vezérlés már önmagában is akár 20-30% energiamegtakarítást eredményezhet.

A tervezésben itt segítünk:  ajanlat(kukac)futesprofi.hu

DEVI elektromos padlófűtés rendszer összetevői a fűtőkábelek vagy fűtőszőnyegek, a termosztátok és hőérzékelők, valamint a beépítéshez szükséges kiegészítők.

A Devi elektromos padlófűtés kellemes meleget biztosít minden helyiségben, legyen szó lakásról, irodáról, műhelyről, vagy akár tornateremről. A fűtőkábeles padlófűtés használható kiegészítő fűtésként és önálló fűtésként egyaránt.

A vezérlést biztosító termosztátok padló- vagy szobaszenzorral vagy esetleg a kettő kombinációjával rendelkeznek, melyek gyors és pontos hőmérséklet szabályozást tesznek lehetővé. A szobaszenzorok használatát akkor javasoljuk, amikor a padlófűtés az egyetlen hőforrás az adott helyiségben.

A padlószenzoros termosztátokat ezzel szemben inkább olyankor érdemes használni, amikor a padlófűtés csupán kiegészítő szerepet lát el, mivel így biztosítható a padlófelület kellemes hőmérsékleten való tartása.

A megfelelő termosztát kiválasztása nem csupán a komfortérzet, hanem a költséghatékony működés szempontjából nagyon fontos.
A Devi padlófűtés rendszerei használhatóak bármilyen padlófelület esetén, amelyek alkalmasak padlófűtésre.

Fűtőkábelt ott alkalmazhatunk, ahol nagyon bonyolult az alaprajz – a fűtőszőnyeg nehezen fektethető -, illetve más felületi teljesítményt szeretnénk elérni, mint amit a fűtőszőnyeg választék ad.

devi fűtőszőnyeg lerakása
devi padlófűtés burkolása

A Devi padlófűtés rendszer előnyei

A kényelem és az egyenletes hőeloszlás mellett a rendszer gyorsan és rugalmasan telepíthető, és   kedvező üzemeltetési költségekkel rendelkezik.
Nem vesz el helyet a szobából, emellett a tartós, karbantartást nem igénylő megbízható üzemeltetés is garantált.

Az egyéb, esetleg már meglévő rendszertől függetlenül üzemeltethető.

A DEVI padlófűtés beépítése, kivitelezése rendkívül gyors és minden padlófűtést „elviselő” burkolat használható befejezésként.

Különleges garanciaidő!

DEVI garancia 20 év az elektromos fűtőkábelekre és fűtőszőnyegekre. 

Ez a garancia nem csak magára a termékre, hanem az összes járulékos költségre is vonatkozik, amely a fűtőkábel  vagy fűtőszőnyeg cseréjével járna.

termosztátokat pedig 2 év garanciával vásárolhatja meg bemutatótermeinkben!

Egyéb elektromos fűtőszőnyegek itt:  BVF fűtőszőnyeg

Fürdőszobai padlófűtés rendszerek

A Devi elektromos padlófűtés rendszerei bármely fürdőszobába telepíthetőek, ahol csak igény van a komfort szint növelésére. Ha DEVI padlófűtés rendszert telepít fürdőszobájának burkolata alá, rideg csempék helyett a kellemesen meleg padló érzésével fog együtt élni.
DEVImat fűtőszőnyege mindössze 3 mm-es vastagságával, öntapadó felületével gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé és ezért utólagos beépítéshez, felújításokhoz is használható! Az elektromos fűtőszőnyeg egyenletesen adja le a hőt a szoba minden részén (hideg és meleg zónák nélkül), így nagyon magas komfortérzetet biztosít.

DEVI fűtőszőnyeg műanyag hálóra szerelt elektromos fűtőszálainak telepítése rendkívül egyszerű,de az ellenőrzést és  az elektromos bekötést kell szakemberre bízni.
Az egyenlő hőeloszlásnak köszönhetően a rendszer az egész helyiségben egyenletes hőérzetet biztosít.

Emellett a termosztátok gyors reakcióideje (kis hiszterézise) is hozzájárul ahhoz, hogy folyamatos a kívánt hőmérsékleten tarthassa a szoba levegőjét.

Például a DEVIreg OPti elektronikus termosztáttal a padló hőmérséklete optimális értékre állítható, az intelligens időzítővel pedig életritmusához igazíthatja a levegő hőmérsékletét is.

DEVI fűtőszőnyeg telepítés egyszerűen

 1. Először mérje fel a fűtendő helyiség padlófelületét! Készítsen fektetési rajzot és vegye figyelembe, hogy a mosdók, kádak, zuhanytálcák alapterületét le kell vonni a szoba alapterületéből.Nagyon fontos, hogy a megfelelő méretű fűtőszőnyeget válasszon, mivel a fűtőszőnyegek végéből nem lehet levágni, ezért a választott termék mérete legyen mindig egy kicsit kisebb a rendelkezésre álló felületnél
 2. Ezt követően vágjon egy kb. 1 cm átmérőjű vájatot a padlóba, valamint a falba, a vájatba pedig helyezzen be egy műanyag csövet, amibe termosztát szenzorának a vezetéke lesz bevezetve.
 3. A fűtőszőnyeg lefektetése előtt győződjön meg róla, hogy a meglevő padló tiszta, száraz, nincsenek benne éles kiszögelések és megfelelően le van alapozva valamilyen műgyanta alapú alapozóval, mert az öntapadó háló csak így ragad le a felületre.
 4. Kezdje el a fűtőszőnyegek lerakását  az egyik faltól, majd terítse ki egészen a szemben levő falig, majd a falat elérve fordítsa vissza a szőnyeget, az öntapadó háló átvágásával „kígyóvonalban”
 5. (VIGYÁZAT! NE VÁGJA EL A PIROS FŰTŐKÁBELT!). Így sorban haladva fektesse le a fűtőszőnyeget a teljes padlófelületen. Ha kész a fektetés, műszerrel (ellenállásmérés) ellenőrizze, hogy nem sérült-e meg lerakás közben a fűtőkábel!

 6. A járólapok lerakásának két lehetséges módja van. Az egyik, hogy a rugalmas ragasztó felhordása után hagyja azt kiszáradni (normál glettvasas kenés) és a száradás után ragasztja le a járólapokat fogas glettvassal a szokott módon. A másik lehetőség, hogy a járólapokat közvetlenül leragasztja a fűtőkábelekre, ez esetben legalább két hét száradási időt kell hagyni, mielőtt a padlófűtést bekapcsolná a vastag ragasztóréteg miatt. (az első megoldás a javasolt, csemperakás előtt még ismételt ellenőrző ellenállásmérést végezhetünk)

   Alkalmazástechnika

  Ne feledjük: a fűtőszőnyeg is olyan, mint egy hagyományos padlófűtés, azaz lépésálló hőszigetelés nélküli padlószerkezetbe még temperálásra sem ajánljuk, mert a hőenergia jó része lefelé fog távozni a betonréteg felé!

  A fűtőszőnyeget akár régi burkolatra is lerakhatjuk megfelelő (flexibilis) ragasztóval, azaz utólag is gyorsan alakítható ki vele pl. fürdőszobák padlójának fűtése, elérve ezzel a maximális komfortérzetet.

  Két ütemes fektetésnél első ütemben beágyazzuk a szőnyeget flex ragasztóba és a teljes száradás után ragasztjuk a burkolatot. Itt a fűtés 2-3 nap után javasolt (teljes kikeményedés). Természetesen egyenetlen aljzat esetén a flexibilis aljzatkiegyenlítő terítése javasolt.

  Egy ütemben történő ragasztásnál a ragasztó elég vastag lehet (plusz 4-5 mm-rel nagyobb a szokásosnál), így várjunk a hőmérséklettől függően legalább 6-8 napot a fűtés indításával.

  Mindig figyeljünk a padlószenzor megfelelő elhelyezésére is (két fűtőkábel közt) !

  DEVI – a dán elektromos padlófűtés – fűtőszőnyeg, fűtőkábel – beltéri és kültéri padlófűtés

  A DEVI  képviseleteként  megrendelés esetén rendkívül gyors szállítási határidővel áll rendelkezésre vásárlói részére.

  Kivitelezőknek kedvezményrendszer!

A DEVI márka

A Danfoss FHE 2003-ban alakult, amikor a Danfoss megvásárolta az elektromos padlófűtő rendszereket gyártó nagy múltú DEVI A/S-t.

A Danfoss FHE Európa piacvezető gyártója az elektromos padlófűtések és hó-jég olvasztó rendszerek területén. Ezt a pozíciót mindenekelőtt az átlagon felüli, felhasználóbarát rendszerek és a világ legnagyobb tudásbázisa biztosítja.
A Danfoss elektromos padlófűtés részlege kb. 500 főt foglalkoztat, melyből mintegy 300 fő a Vejlében (Dánia) található 2 modern gyárban dolgozik. A gyárak a legszigorúbb normák szerint működnek: ISO 9001, ISO 14001 és OHSAS 18001.

2005-ben a Danfoss létrehozta a világ legnagyobb padlófűtéssel foglalkozó tudásközpontját, amikor az elektromos padlófűtés részleget (DEVI) egyesítette a vizes padlófűtés részleggel.A Devi Danfoss elkötelezett híve a felelősségteljes és környezettudatos viselkedésnek, ez mélyen gyökerezik a dán kultúrában és történelemben. A cég minden munkatársa ennek szellemében végzi a mindennapi munkáját.