Debrecen elektromos fűtés

Debrecen elektromos fűtés, Nordart kiemelt képviselet, PHF szaküzlet Debrecen

Debrecen elektromos fűtés szaküzletünkben ATLANTIC francia elektromos fűtőtestek és törölközőszárító radiátorok raktárról, azonnali kiszolgálással, (folyamatosan feltöltött  100 db feletti raktár)

Norvég fűtőpanelek raktárról. Bővebben itt: Norvég fűtőpanel

 

Debreceni NORDART kiemelt képviselet

Debreceni, kizárólag elektromos fűtéssel foglalkozó bemutatótermünk 2014 őszén nyitott. Már akkor is forgalmaztuk a Nordart termékeket (Adax Neo és Glamox), az olcsóbb norvég ADAX fűtőpaneleket, a BVF infrapanel és elektromos padlófűtés (fűtőszőnyeg, fűtőkábel) választékát és ahogy folyamatosan sikerült egyre jobban megkedveltetni a villanyfűtést és annak kedvező tulajdonságait a Debrecen és környéki érdeklődőkkel, úgy bővült a választékunk.

Így ma már az ADAX NEO, ADAX WIFI, GLAMOX, GLAMOX WIFI és BEHA norvég fűtőpaneleken kívül az ATLANTIC olcsóbb konvektorai, a SOLIUS infra fűtőpanel és a drágább árkategóriájú Nirvana és Agilia radiátorok is kipróbálhatóak, raktárról vihetőek.

Építőipari kivitelező tevékenységünk mellett – 1991 óta ezzel foglalkozunk -, nemcsak kiegészítő céllal indítottam a villanyfűtések különböző fajtáinak  forgalmazását. Már az elején elhivatottságot éreztem, hogy az elektromos fűtésben és a hozzá szorosan kapcsolódó napelemes megújuló energiatermelésben rejlő lehetőségeket is, minél többen megismerjék Debrecen környékén és Hajdu-Bihar megyében is. (Nyíregyházán már 2011 óta működik boltunk…)

A különböző fűtéstechnikai termékek kipróbálási és megtekintési lehetőségén kívül általában is rendelkezünk.

Debrecen a webáruházas vásárlások átvételi helye is!

Debrecen elektromos fűtés szaküzlete 2018-tól már kiemelt Nordart partnerként üzemel.

Mint Nordart Pont, az debreceni vásárlók ugyanazt a bemutatást és kedvezményt kapják, mintha elutaznának a Nordart központba!

Hajduvill elektromos fűtés szaküzletünk nagy raktárkészlettel rendelkezik, hiszen a webáruházunk rendeléseinek jó része is innen megy a megrendelőkhöz, épp ezért a Debrecen és környéki vásárlóink nagy előnye, hogy általában azonnal vihetik a kiválasztott és megfelelő méretű fűtőtestet.

Debrecen elektromos fűtés szaküzlet – NORDART Kiemelt Képviselet

4025 Debrecen, Hatvan utca 53. (2.üzlet) 

 Nyitva :    hétköznap: 10-16-ig            

vezető: +3630 639 3986


szaktanács: tel.: +3630 995 2237 (hétköznap 10-16 óráig)

(nem bolti szám)

email:     kozpont(kukac)futesprofi.hu

Ingyenes ajánlat adása 1-2 napon belül:     

ajanlat (kukac) futesprofi.hu

Debrecen elektromos fűtések szaküzlet belső