HAJDUVILL - PHF ELEKTROMOS FŰTÉSEK

Elektromos GYORSFŰTÉSEK fürdőszobába

Fürdőszobai elektromos gyorsfűtések, elektromos infra gyorsfűtő és ventilátoros készülékek


Fürdőszobai elektromos gyorsfűtések, gyorsfűtés, infrafűtés, ventilátoros törölközőszárítóhajduvill elektromos fűtések webshop, webáruház

Fürdőszobai gyorsfűtő készülék ott szükséges, ahol a fürdőszobáját napközben nem használja vagy az alapfűtés mellett – pl. gyermekfürdetéskor –  fontos lehet a hőmérséklet gyors emelése vagy az azonnali kellemes hőérzet. Ez az elektromos fűtőtest azonnal képes óriási hőt közölni a környezettel, tehát Önnek csak akkor érdemes bekapcsolnia, amikor a fürdőszobát használja.

Ha csak a fűtés jellegét vizsgáljuk, tulajdonképp még egy konvekciós fűtőtest is gyorsfűtésnek mondható, ha az adott helyiség hőigényéhez mérten kellően túlméretezzük. Így bekapcsolás után a lehűlt helyiség viszonylag gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet. Persze egyszerűbb megoldás az infrafűtés alkalmazása, ahol a teljesítmény mellett a jobb hőérzet is belejátszik a gazdaságosságba és a helytakarékosság sem utolsó szempont egy kicsi fürdőszobában, ha pl. nincs hely a falon.

Több megoldást kínálunk, ha az elektromos gyorsfűtések használata a cél.

Itthon is rendkívül népszerű az 5 év garanciás, helytakarékos és hangtalanul működő norvég halogénsugárzó!

Norvég halogénsugárzó, VR infra gyorsfűtésGLAMOX VR – A fürdőszobákban általában kevés hely áll rendelkezésre fűtőpanel elhelyezésére – a halogénsugárzók ajtó fölé, vagy máshová a helyiség mennyezetéhez közeli helyen kiválóan elhelyezhető.

Ez az elektromos infra hősugárzó percek alatt képes nagy hőt közölni a környezettel, és kellemes hőérzetet is ad a működés folyamán. Tehát Önnek csak akkor (röviddel előtte) érdemes bekapcsolnia, amikor a fürdőszobát használja.

Négy teljesítmény fokozatban használható, azaz kisebb fokozaton állandóan is mehet, tartva egy alaphőmérsékletet. Glamox VR vagy ADAX VR széria néven forgalmazzuk.

 Ellenáll a párának, biztonságos, kimondottan vizes helyekre tervezték.

Ritkán használt helyiségekben is jól alkalmazható (raktáriroda, WC, öltöző, szociális helyiség).

Kapható 500, 750 és 1000 Wattos kivitelben, melyekkel teljesítménytől függően kb. 2-8 m2-es fürdőszobát tarthatunk melegen a fürdés alatt átlagos hőszigetelésnél. Hálózati kábellel, dugvillával szereltek, 5 év garanciával.

FONTOS: nem állandó fűtésre tervezték, csak időnkénti használatra.

BEHA KRB – norvég elektromos infra gyorsfűtés

Teljesen a GVR halogénsugárzóhoz hasonló felépítésűek és tulajdonságúak a BEHA KRB norvég elektromos gyorsfűtések.

Ugyanolyan teljesítményekben (500w, 750W, 1000W) áll rendelkezésre, de nem egy, hanem 2 infra fűtőbetét sugároz és nincs hálózati bekötő szett hozzá! Hatásfok szempontjából nem nyújt többet a tapasztalat szerint, mint a Glamox – Adax VR szériája.

ENERGOTECH ENERGOINFRA – svéd elektromos gyorsfűtések

svéd energotech infra gyorsfűtésekHasonlóan a norvég VR sorozathoz, fürdőszobai gyorsfűtésre is remekül használható a  ENERGOTECH EnergoInfra svéd hősugárzó szériája.

Az inox acél testben izzó acélötvözet betét még gyorsabban is felmelegszik, mint a norvég sugárzó!

A svéd elektromos gyorsfűtések különlegessége, hogy teljesítményükhöz képest hosszú a fűtőtest. Például az 1000W-os acélötvözet vonalizzós készülék csaknem 120 cm, így egyenletesebben kapjuk az infrafűtést, mint a másik fürdőszobai gyorsfűtő készüléknél.

Nincs hálózati kábel, nekünk kell bekötni!

Az EnergoInfra EIR széria 500w, 1000W és 1500W teljesítményben rendelhető vagy vásárolható raktárról általában. (vásárláshoz katt a képre)


Noirot Corelia – francia gyorsfűtés a NOIROT gyártól

Corelia ventilátoros gyorsfűtésA beépített termosztátos Noirot CORELIA elektromos törölközőszárítós fűtőtest segítségével biztosítható akár nagy alapterületű fürdőszoba önálló fűtése is.

A hagyományos törölköző szárítókhoz képest extrém gyorsan fűti fel a helyiséget így tökéletes választás, akkor is ha csak időszakosan szeretnénk a helyiséget magas hőmérsékletre fűteni (pl.: baba fürdetés).

Az ergonomikus design jól mutat modern és klasszikus környezetben is.

Beépített digitális termosztátjával a CORELIA kitűnik a hagyományos törölközőszárítók közül.

Nem izzószálas, hanem az igényes konvekciós fűtőtesteknél megszokott lamellás  alumínium blokk fűtőbetéttel rendelkezik, amely által termelt hőt ventilátor forgatja be a helyiségbe rendkívül gyorsan. Igazi fürdőszobai gyorsfűtő!

Beépített termosztát, ablaknyitás érzékelő, gyermekzár funkció és ERP kompatibilitás is jellemzi!

Vásárláshoz, árakhoz  katt a képre!


További gyorsfűtő készülékeink részletesen, megrendelhetően

hajduvill elektromos fűtések webshop, webáruház

 

Kérem ne másoljon az oldalról!