Budapest elektromos fűtés – PHF szaküzlet és bemutatóterem

FIGYELEM!

Budapesti szaküzletünk  bezárt! 

Webáruházaink működése, a rendelések teljesítése a megszokott színvonalú, gyors és zavartalan!

FUTESUZLET.HU     FUTESPONT.HU     JOVOFUTESE.HU  

PADLOFUTESUZLET.HU     FUTOPANELBOLT.HU

Budapest elektromos fűtés  – PHF szaküzlet és bemutatóterem

Norvég ADAX, ADAX WIFI, GLAMOX fűtőpanelek, ATLANTIC francia elektromos fűtőtestek, törölközőszárító radiátorok raktárról, azonnal!

Budapest elektromos fűtés szaküzletünk 2015 őszén nyitott.

Már akkor is forgalmaztuk a Nordart termékeket (Adax Neo és Glamox), az olcsóbb norvég ADAX fűtőpaneleket, az Atlantic francia fűtéseket, a BVF infrapanel és elektromos padlófűtés(fűtőszőnyeg, fűtőkábel) választékát és ahogy folyamatosan sikerült egyre jobban megkedveltetni a villanyfűtést és annak kedvező tulajdonságait a Budapesti és környéki érdeklődőkkel, úgy bővült a választékunk.

Nemcsak kiegészítő céllal indítottam ezt a tevékenységet. Már az elején elhivatottságot éreztem, hogy az elektromos fűtésben rejlő lehetőségeket minél többen megismerjék Budapest környékén és Pest megyében is.

A különböző fűtéstechnikai termékek kipróbálási és megtekintési lehetőségén kívül általában is rendelkezünk. Budapest elektromos fűtés boltunk a webáruházas vásárlások átvételi helye is, legyen az infrapanel, fűtőpanel, kerámia fűtőpanel, fűtőszőnyeg..

PHF bemutatótermek egy oldalon: BEMUTATÓTERMEK

Budapest elektromos fűtés szaküzlete nemcsak bemutatóterem. Természetesen a norvég ADAX, GLAMOX és BEHA  fűtőpanelek, BVF infrapanelek, JH sötétsugárzók, Energotech ipari fűtések is megtekinthetőek, kipróbálhatóak, hasonlíthatóak.

De emellett nagy ATLANTIC raktárkészlettel rendelkezik (melyet folyamatosan feltöltünk), hiszen a webáruháza rendelések jó része is innen megy a megrendelőkhöz, épp ezért a Budapest és környéki (Gödöllő, Veresegyháza, Mogyoród) vásárlóink nagy előnye, hogy általában azonnal vihetik a kiválasztott és megfelelő méretű fűtőtestet.

MOEL olasz infra hősugárzók egy része is raktárról vihető!

Javasolt az előzetes egyeztetés a raktárról vagy a webshopos bemutatótermi átvételes vásárlás hiszen a raktárkészlet gyorsan változik!

Ingyenes parkolás az üzlet előtt – Bankkártyás fizetés!

Tervezéssel, ajánlatkéréssel keresse bátran szakértőnket,

telefonon munkaidőben hétköznap 10-16-ig :  +3630 995 2237

Ingyenes ajánlat adása 1-2 napon belül:     ajanlat (kukac) futesprofi.hu