Budapest elektromos fűtés – PHF szaküzlet és bemutatóterem

FIGYELEM!

Budapesti szaküzletünk 03.01-től bezárt! 

Webáruházaink működése, a rendelések teljesítése a megszokott színvonalú, gyors és zavartalan!

FUTESUZLET.HU     FUTESPONT.HU     JOVOFUTESE.HU  

PADLOFUTESUZLET.HU     FUTOPANELBOLT.HU

Budapest elektromos fűtés  – PHF szaküzlet és bemutatóterem

Elektromos fűtések minden fajtája Budapesten itt:

 

email:  kozpont(kukac)futesprofi.hu

Budapest elektromos fűtések, Atlantic bemutató
Budapesti elektromos fűtések, Atlantic rész

Norvég ADAX, ADAX WIFI, GLAMOX fűtőpanelek, ATLANTIC francia elektromos fűtőtestek, törölközőszárító radiátorok raktárról, azonnal!

Budapest elektromos fűtés szaküzletünk 2015 őszén nyitott.

Már akkor is forgalmaztuk a Nordart termékeket (Adax Neo és Glamox), az olcsóbb norvég ADAX fűtőpaneleket, az Atlantic francia fűtéseket, a BVF infrapanel és elektromos padlófűtés(fűtőszőnyeg, fűtőkábel) választékát és ahogy folyamatosan sikerült egyre jobban megkedveltetni a villanyfűtést és annak kedvező tulajdonságait a Budapesti és környéki érdeklődőkkel, úgy bővült a választékunk.

Nemcsak kiegészítő céllal indítottam ezt a tevékenységet. Már az elején elhivatottságot éreztem, hogy az elektromos fűtésben rejlő lehetőségeket minél többen megismerjék Budapest környékén és Pest megyében is.

A különböző fűtéstechnikai termékek kipróbálási és megtekintési lehetőségén kívül általában is rendelkezünk. Budapest elektromos fűtés boltunk a webáruházas vásárlások átvételi helye is, legyen az infrapanel, fűtőpanel, kerámia fűtőpanel, fűtőszőnyeg..

PHF bemutatótermek egy oldalon: BEMUTATÓTERMEK

Budapest elektromos fűtés szaküzlete nemcsak bemutatóterem. Természetesen a norvég ADAX, GLAMOX és BEHA  fűtőpanelek, BVF infrapanelek, JH sötétsugárzók, Energotech ipari fűtések is megtekinthetőek, kipróbálhatóak, hasonlíthatóak.

De emellett nagy ATLANTIC raktárkészlettel rendelkezik (melyet folyamatosan feltöltünk), hiszen a webáruháza rendelések jó része is innen megy a megrendelőkhöz, épp ezért a Budapest és környéki (Gödöllő, Veresegyháza, Mogyoród) vásárlóink nagy előnye, hogy általában azonnal vihetik a kiválasztott és megfelelő méretű fűtőtestet.

MOEL olasz infra hősugárzók egy része is raktárról vihető!

Javasolt az előzetes egyeztetés a raktárról vagy a webshopos bemutatótermi átvételes vásárlás hiszen a raktárkészlet gyorsan változik!

Ingyenes parkolás az üzlet előtt – Bankkártyás fizetés!

Tervezéssel, ajánlatkéréssel keresse bátran szakértőnket,

telefonon munkaidőben hétköznap 10-16-ig :  +3630 995 2237

Ingyenes ajánlat adása 1-2 napon belül:     ajanlat (kukac) futesprofi.hu

Budapest elektromos fűtések
Budapesti szaküzlet külső