BUDAPEST elektromos fűtés – PHF

Budapest elektromos fűtés  – PHF szaküzlet és bemutatóterem

1158 Budapest, Pestújhelyi út 58.

ATLANTIC francia elektromos fűtőtestek, törölközőszárító radiátorok raktárról, azonnal!


Kérjük, hogy a kialakult helyzetre tekintettel vásárlás előtt mindig nézzék meg AKTUÁLIS NYITVATARTÁS (klikk) oldalunkat!


Nyitva: szerda-csütörtök-péntek: 9-16 óráig, szombaton: 9-12 óráig

Nyár időszakban kérjük érdeklődjön az esetleges szabadságolások miatt!

bemutatóterem tel.: 30/639 3986  (9-16-ig)

szaktanács: tel.: 30/995-2237 (hétköznap 9-16-ig) – (nem bemutatótermi szám)

email:  kozpont(kukac)futesprofi.hu


PHF bemutatótermek egy oldalon: BEMUTATÓTERMEK


Budapest elektromos fűtés

PHF szaküzlet Budapest

Budapest elektromos fűtés szaküzletünk 2015 őszén nyitott. Már akkor is forgalmaztuk a Nordart termékeket (Adax Neo és Glam

ox), az olcsóbb norvég ADAX fűtőpaneleket, az Atlantic francia fűtéseket, a BVF infrapanel és elektromos padlófűtés(fűtőszőnyeg, fűtőkábel) választékát és ahogy folyamatosan sikerült egyre jobban megkedveltetni a villanyfűtést és annak kedvező tulajdonságait a Budapesti és környéki érdeklődőkkel, úgy bővült a választékunk.

Nemcsak kiegészítő céllal indítottam ezt a tevékenységet. Már az elején elhivatottságot éreztem, hogy az elektromos fűtésben rejlő lehetőségeket minél többen megismerjék Budapest környékén és Pest megyében is.

A különböző fűtéstechnikai termékek kipróbálási és megtekintési lehetőségén kívül általában is rendelkezünk. Budapest elektromos fűtés boltunk a webáruházas vásárlások átvételi helye is, legyen az infrapanel, fűtőpanel, kerámia fűtőpanel, fűtőszőnyeg..

Budapest elektromos fűtés szaküzlete nemcsak bemutatóterem. Természetesen a norvég és Climastar spanyol fűtőpanelek, BVF infrapanelek, JH sötétsugárzók, Energotech ipari fűtések is megtekinthetőek, kipróbálhatóak, hasonlíthatóak.

De emellett nagy ATLANTIC raktárkészlettel rendelkezik (melyet folyamatosan feltöltünk), hiszen a webáruháza rendelések jó része is innen megy a megrendelőkhöz, épp ezért a Budapest és környéki (Gödöllő, Veresegyháza, Mogyoród) vásárlóink nagy előnye, hogy általában azonnal vihetik a kiválasztott és megfelelő méretű fűtőtestet.

MOEL olasz infra hősugárzók egy része is raktárról vihető!

Javasolt az előzetes egyeztetés a raktárról vagy a webshopos bemutatótermi átvételes vásárlás hiszen a raktárkészlet gyorsan változik!

Ingyenes parkolás az üzlet előtt – Bankkártyás fizetés!


Tervezéssel, ajánlatkéréssel keresse bátran szakértőnket,

telefonon munkaidőben hétköznap 9-16-ig :  30/995-2237

Ingyenes ajánlat adása 1-2 napon belül:     ajanlat (kukac) futesprofi.hu


Norvég fűtőpanelek itt is vásárolhatóak, illetve árak, méretek részletesen:

[wtcpl-product-cat]