HAJDUVILL

Szállítási információk

Szállítási információk a Hajduvill webáruházában

Szállítási díj

Szállítási díj bruttó 30.000.-Ft feletti vásárlásnál INGYENES!

Bruttó 30.000.-Ft alatti rendelésnél a szállítási díj bruttó 2000.-ft.


Szállítási idő információk a termékeknél

Mit is jelentenek a termékneveknél megadott kiszállítási idő adatok? (az ár összehasonlító oldalakban való megjelenés miatt nem pontos az infó)

1 nap – a termék raktáron van, a kiszállítás ideje függ a beérkezés idejétől illetve a megrendelések számától is. Ideális esetben – délelőtti rendelés – a termék már másnap a megrendelőnél van. Kiszállítási idő: 1-2 nap. (Ha sok a rendelés, akkor csúszhat harmadnapra)

3 nap – a termék magyarországi raktáron van valamelyik beszállítónknál, bekérés után azonnal küldjük. A tipikus kiszállítási idő 3-4 munkanap.

10 nap –  a termék nincs magyarországi raktáron, a folyamatos import miatt a várható kiszállítás 2 héten belül.

Rendelhető – a termék egyedi (pl. különleges színű) vagy az import az adott országból ritkább. A várható szállítás ilyenkor 2-4 hét!


Kiszállítás módja – Futárral

A raktárról szállítható termékeket a megrendelést követően 2-6 munkanap alatt kiszállítjuk. Készlethiány esetén a Vásárlóval felvéve a kapcsolatot, egyeztetjük a várható szállítási időt a beérkező kamionok függvényében.
A szállítás a GLS futárszolgálattal munkanapokon 8-20 óráig történik meg, a megrendeléskor leadott címre.

A GLS a csomag kiszállítás nap reggelén email vagy SMS értesítést küld, amin megtalálják a csomagot kiszállító futár számát és esetleg egyeztethető egy pontos időpont a megadott időhatárban. Időhatáron kívül nincs lehetőség kiszállításra.

A megrendelésben leadott külön kért szállítási időpontot sem tudja a GLS figyelembe venni, ezért a szállítási címnek olyan helyet adjon meg, ahol napközben 8-16-ig tartózkodik valaki vagy az átvevő!
Ha a csomagon külsérelmi nyomokat talál, sérült, mindenképpen jelezze azt jegyzőkönyvön vagy ne vegye át!

Cégünk mindig sértetlen csomagolásban adja át a futárszolgálatnak a csomagot!

Figyelem: a futár nem köteles megvárni a csomag kibontását, csak a külső sérülésektől mentes kiszállításért felelős.
A szállítás minden esetben a rendelésen megadott házszámig történő kiszállításra vonatkozik. Az esetleges emeletre feljuttatást a szolgáltatás nem tartalmazza.
Csomag tartalmára vonatkozó reklamációt csak kárfelvételi jegyzőkönyv birtokában tudunk elfogadni, mert ilyenkor már a futár felelőssége az esetleges kár.

(Cégünktől sérülésmentesen veszik át a készülékeket, sőt az adott szállítási hely depójából is sérülésmentesen megy ki a csomag, ha nincs hozzá sérülési jegyzőkönyv. Azaz probléma esetén általában a kiszállító sofőr a hibás.)

Személyes átvétel az üzletünkben

Kérjük válasszon szaküzleteink közül, melyikben szeretné átvenni a terméket nyitvatartási időben, ezt írja majd be a szállítási címhez!

1158 Budapest, Pestújhelyi út 58.

4400 Nyíregyháza, Hunyadi utca 53.

4025 Debrecen, Hatvan utca 53.

3300 Eger, Vécseyvölgy utca 12.

Futárral előre utalva

A kiszállítás díja ebben az esetben ingyenes. Ilyenkor általában közvetlenül a központi raktárból küldjük a megrendelt terméket, így a szállítási idő külső raktáros terméknél rövidíthető!

Item added to cart.
0 items - Ft
Kérem ne másoljon az oldalról!