Szaktanácsadás hétköznap 9-16-ig:  +3630 995 2237

Ajánlatkérés emailben:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

PHF elektromos fűtések - HAJDUVILL

Infra sötétsugárzók, JH, BVF, MOEL sötétsugárzó

 

 infra sötétsugárzóAz elektromos infra sötétsugárzók kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmazhatók (IP65).
A rögzítéséhez szükséges speciális tartókonzolok lehetővé teszik a biztonságos és a felhasználás szempontjából legelőnyösebb felszerelést. (falon / mennyezeten)
Az elektromos infra fűtő berendezések, így a sötétsugárzó készülékek fűtése közben sem kering a levegő, így nem kavarodik fel a por, nincs égéstermék, zajmentes a működés és a hőhatás a bekapcsolást követően rövid időn belül érezhető.

Nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek.
1000-1800-2400-3200-4000 W teljesítménnyel kerülnek forgalomba, így különböző igényeket képesek kielégíteni, legyen szó otthoni használatról, vendéglátásról, medence vagy műhely fűtéséről...
Mivel használat közben egyáltalán nem bocsátanak ki fényt, különösen alkalmasak hálószobák, lakóterek, vagy más hangulatvilágítással ellátott helyiségek fűtésére. 

Illetve bármely olyan helyre, ahol nem szerencsés egy "plusz fényforrás" (pl. templomok, állattartó telepek, fotózások helyszíne, műhelyek, raktárak vagy csarnokok zónafűtése, stb).

Nincsenek szabályzóval ellátva, ezért gazdaságos üzemeltetésükhöz szükséges egy termosztát is, főleg főfűtés esetén!

Kínálatunkban időnként elérhető távirányítós kivitel is, mely ki- és bekapcsoláshoz vagy egyes fajtáknál teljesítmény szabályzására is alkalmas. Ez a funkció rendkívül jól használható munkahelyek, munkaasztalok fűtésénél, zónafűtésnél.


Előnyök az infrapanelekhez képest:


Infra sötétsugárzóA JH infra sötétsugárzók bordázott felszíne miatt az infrapanelek sík felületével szemben jóval nagyobb fajlagos felületről szórják az infra sugarakat, a hosszúkás forma révén pedig nagyobb terület besugárzására képesek, így egyszerre nagyobb terület fűtését teszik lehetővé
Az infra sötétsugárzók általában állítható-dönthető falikonzollal kerülnek felszerelésre, így az infrapanelek fix telepítésével ellentétben bármikor változtatható a besugárzási terület, pl. a zónafűtés megváltozott körülményeihez alkalmazkodva
Az infra sötétsugárzók nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, ami a magasabb felületi hőmérséklet eléréséhez szükséges.

A magas felületi hőmérséklet a nagyobb hősugárzási teljesítményt, tehát az intenzívebb és irányítottabb fűtést eredményezi (250-350 C fok). A nagyobb teljesítmény miatt a felfűtési idő is jóval gyorsabb!
Ugyanolyan hősugárzási teljesítmény eléréséhez kevesebb infra sötétsugárzóra van szükség, azaz a beruházási költség is kevesebb.

A kisebb helyiségek fűtését egyetlen berendezéssel is megoldhatjuk. Így a beruházási költség is jóval kisebb lesz fajlagosan! 

Az infra sötétsugárzók elegánsabb, modernebb megjelenésével stílust adhat lakásának, irodájának, műhelyének, vagy akár a fedett teraszának.

Összességében a  sötétsugárzó berendezéseket kiváló hőtermelés, remek teljesítmény, és nem utolsó sorban egészségre jótékonyan ható működés jellemzi.


 Termékeink megvásárolhatóak itt is:
sötétsugárzó bolt