Szaktanácsadás hétköznap 9-16-ig:  +3630 995 2237

Ajánlatkérés emailben:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

PHF elektromos fűtések - HAJDUVILL

 Noirot francia elektromos fűtőpanelek, fűtőtestek, konvektorok

Noirot francia fűtőpanelek, konvektorok, törölközőszárító radiátorok

 

Noirot logo

 

A Noirot elektromos fűtőpanelek, konvektorok, fűtőtestek minden részét az Franciaországban fejlesztik és gyártják. 70 éves tapasztalat áll a gyár mögött!

A Noirot elektromos fűtőpanelek és konvektorok energiatakarékos és gazdaságos megoldást adnak lakóépületek, lakások és üzlethelyiségek teljes értékű főfűtésére is!

Jellemzőik a gyors és egyszerű  kialakítási lehetőség, kezelhetőség, karbantartásmentesség, 100% hatásfok, ERP READY

Forgalmazott főbb Noirot termékeink röviden

NOIROT SPOT-D

A Noirot SPOT-D elektromos konvektorok digitális termosztáttal szereltek, a precíz vezérlés pedig mindig költségcsökkentő hatású!

A termosztát programozási funkciói további megtakarítást garantálnak. A beállításban gyárilag beállított programok segítenek, így a munkanapokon és hétvégén is életritmusunkhoz állíthatjuk a csökkentett ECO módot. Ilyenkor a készülék a normál komfort (pl.22cfok) hőmérséklethez képest 3 c fokkal lejjebb vezérli magát (pl.19cfok) és csak ennyire fűt.

Nemrég készítettünk egy egyszerű tesztet, ahonnan egyértelműen kiderül a programtermosztát jótékony hatása a fogyasztásra!

Tudjon meg többet itt: FŰTŐPANEL TESZT

A gyermekzár  a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is fontos funkció.

A fűtési mechanizmus konvekciós fűtés, miközben a hőenergia egy kisebb része azonnali hőérzetet adó hősugárzás formájában lép ki a panelből.

A Noirot Spot-D széria falikonzolos megoldású, ERP READY elektromos konvektor, de kiegészítő lábbal mobillá is tehető.

A SPOT-D elektromos konvektor ablaknyitás érzékelője észleli a helyiség hirtelen hőmérséklet csökkenését és automatikusan leáll Így elkerüli a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

A vezérlőben (termosztátban)  3 gyárilag rögzített programlehetőség található, egyénileg nem állíthatóak az idősávok! Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció (kalibrálási lehetőség) jellemzi a még pontosabb mérésért.

Villásdugóval szerelt, azonnal üzembe helyezhető. A görgős láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható. Fix (direkt) bekötés esetén a dugvilla garanciavesztés nélkül eltávolítható.

IP24 védettsége miatt fürdőszobában is nyugodtan használhatjuk.

Rendelhető teljesítmények: 1000 - 15000 - 2000 - 2500W


NOIROT MELODIE - Noirot elektromos fűtőpanelek

 

A Noirot termékei közül a Melodie széria is a szabadalmaztatott RX-Silence fűtőbetéttel fűt. A precízen megmunkált egykomponensű és nagy felületű  alumínium-monoblokk, X-TYPE fűtőbetét  gyors felfűtést, hangtalan működést biztosít, emellett porálló is.

A MELODIE elektromos fűtőtestek a NOIROT kínálatában megtalálható szinte összes méretet és teljesítményt tartalmazzák.

A magasított design-tól egészen a mindössze 22cm magas peremfűtésig mindent megtalál, hogy a belső tér kialakítása valóban kompromisszum mentes legyen.

Minimalista design, energiatakarékos technológia!

A Melodie fűtőpanel is IP24 fröccsenő víz elleni védettséggel rendelkezik.

A Melodie fűtőpanel rendelkezik a Spot-D minden jó tulajdonságával is: gyári programos termosztát, ablaknyitás (szellőzés) érzékelős vezérlés, gyermekzár, kalibrálási lehetőség!

ERP kompatibilis fali fűtőpanel: falikonzollal és villásdugóval szállítjuk.

Méretekről itt tájékozódhat: NOIROT MELODIE


NOIROT OLERON törölközőszárító radiátor

A Noirot Oleron elektromos törölközőszárító radiátor  ötvözi a funkciót és a teljesítményt.

750W-os teljesítményével fürdőszobák önálló fűtésére is alkalmas, akár 2-6 m2 alapterületig normál hőszigetelésű lakásban.

Nemcsak főfűtésre jó, de nedves vizes törölközők vagy köpenyek szárítása sem okoz problémát.

A hagyományos ki-be kapcsolós vagy teljesítményszabályzóval ellátott elektromos törölközőszárítókkal szemben, ez a fagyálló folyadékkal feltöltött és vásárláskor üzemkész elektromos radiátor beépített szobatermosztáttal van ellátva.

Elérhetőek komfort, gazdaságos, fagymentesítő üzemmódok. ERP READY

Sőt ablaknyitás érzékelés is van, programozás és az intelligens öntanuló funkció pedig nagyon fontos előny: a termosztát megjegyzi mennyi idő kell a helyiség felfűtésére és a programozáshoz hozzárendeli azt (a program időpont kezdetére már felfűti a szobát, figyelembe veszi a felfűtési időket változó körülmények esetén is).

Időzítő funkció, télen - nyáron

A fix 2 órás de egy gombnyomással leállítható időzítő funkció használata abban az esetben hasznos ha nem cél a helyiség fűtése, mindössze a törölközőket kellene gyorsan felmelegíteni vagy szárítani.

Teljesítmény: 750W

Méret: 50 x 132 cm


 Nézze meg ATLANTIC oldalunkat is:  ATLANTIC FŰTŐPANELEK

 

vagy vásároljon Noirot paneleket itt:

Noirot fűtőpanel vásárlása