HAJDUVILL - PHF ELEKTROMOS FŰTÉSEK

Fagyvédelem

Fagymentesítés és fagyvédelem önszabályzó vagy normál fűtőkábelekkel

Comfort Heat márkaképviselet

Tetőszerkezetek, ereszcsatornák és lefolyók fagyvédelme

csatorna jégtelenítés

A Comfort Heat jég és hóolvasztó rendszere megvédi tetőszerkezetét, ereszcsatornáját és lefolyócsöveit a  téli időjárás velejáróival szemben. (jégcsapok, fagyásciklusok okozta repedések, hóterhelés, stb.)

A régebbi épületek sokszor áldozatául esnek a jég okozta károknak, ami könnyen tönkreteheti a homlokzatokat, tetőket,  ereszcsatornákat és a lefolyócsöveket. A  szigetelés gyakran nem megfelelő, így a víz könnyen beszivároghat az épületbe, amint beáll a téli fagy, jönnek a károk. A lapostetős ipari épületek is nagymértékben ki vannak téve a hó illetve a fagy okozta károknak.

A Comfort Heat fagymentesítési megoldásaival ezek a károk megelőzhetőek. A Comfort Heat hó és fagymentesítő rendszere elektromos fűtőkábelekből, egy termosztátból, és  szerelvényekből áll. Gyakorlatilag bármilyen típusú tetőszerkezet esetében használhatóak.


A Comfort Heat hó és fagymentesítő rendszerének kiépítése biztonságos és tartós befektetés.


eresz fagyvédelem

Csövek, vízvezetékek fagyvédelme

A téli fagyok nagy veszélyt jelentenek a szigeteletlen vízvezetékek számára. A bennük levő folyadék megfagyhat és a csövek is károsodhatnak. A Comfort Heat csővezeték fűtése  kényelmesebb megoldást kínál a problémára. A gyár kifejlesztett egy önszabályozó fűtőkábel termékcsaládot, kifejezetten vízvezetékek, és egyéb csővezetékek fagymentesítésére, vagy kívánt hőmérsékleten való tartására. Így ezek a csövek bármilyen hőmérsékleti és időjárási viszonyok között is üzemeltethetőek.
A Comfort Heat csővezeték fűtő rendszere gyakorlatilag mindenütt használhatóak.
A Comfort Heat fűtőkábelei telepíthetőek a csövek külső vagy belső felületére,  kül- és beltéren egyaránt.
A rendszer önszabályozó fűtőkábelekből, C300 típusú termosztátokból, valamint a hozzájuk kapcsolódó szerelvényekből áll, melyek együttesen biztosítják az optimálist teljesítményt, minimális energiafelhasználás mellett.

A fűtendő csövek átmérőjétől és típusától függően az alábbi önszabályozó fűtőkábelek választhatóak: FSM2-11. FSM2-17, FSLe2-17, FSLe2-23. A vezérlés a következő  termosztátokkal oldható meg: C300, D316, D330 vagy D610


Hó- és fagymentesítés

A Comfort Heat jég és fagymentesítő fűtőkábel rendszerei biztosítják a járdákon, valamint a kocsibeállókon való biztonságos közlekedést az egész tél folyamán, valamint megvédik az épületeket a fagy és hó által okozott károkkal.

A Comfort Heat elektromos fűtőkábel rendszerei teljesen automatikusan működnek.
Az ETO2 típusú termosztát képes a hőmérséklet és a nedvességtartalom adataiból meghatározni, hogy mikor van szükség fagymentesítésre, és szükség szerint automatikusan be-, illetve kikapcsolja a rendszert.
Ennek köszönhetően a kívánt területet folyamatosan hó és jégmentesen tudjuk tartani, így nincs szükség sózásra, hólapátolásra és a fagy sem okoz károkat a járdák, burkolatok szerkezetében.

Szabályozórendszer, gazdaságos üzemeltetés

A Comfort Heat ETO2 és ETOR termosztátjai a hozzájuk kapcsolódó hőmérséklet és páratartalom szenzorok segítségével a lehető legalacsonyabb energiafogyasztás mellett képesek az optimális, fagymentes állapot fenntartására.
A Comfort Heat fagymentesítő fűtőkábel rendszerei a használhatóak beton, aszfalt és járólap burkolat alá lefektetve, vagyis a legtöbb általánosan használat burkolat esetén.
Telepíthetőek parkolóhelyek, kocsibeállók, lépcsők, járdák, teraszok, rakodóhelyek és hidak burkolata alá egyaránt.


Talaj fagyvédelem, hűtőházak védelme


Talán furcsa, hogy a hűtőházak padlóját fűteni kellene. De ez egy elengedhetetlen dolog, ha meg akarjuk óvni a padlót és az épület alapzatát a fagy okozta károktól. Itt a hőmérséklet állandóan -20 °C alatt van, a hideg akkor is áthatol a padlón, ha az jól szigetelt.
Ez azt eredményezi, hogy a lehűlt padló tovább közvetíti a hideget a talaj irányába. A talajban található víz ennek hatására megfagy és kitágul, ezáltal jelentős károkat okozhat az alapzatban vagy a padlószerkezetben.
A jégpályák esetében is jelentkezhetnek hasonló problémák, ám ezek könnyen megelőzhetőek a Comfort Heat fűtőkábeleinek alkalmazásával.


Fagyvédelem, vásárlás

Termékfajtáink itt:

Kérem ne másoljon az oldalról!