Szaktanácsadás hétköznap 9-16-ig:  +3630 995 2237

Ajánlatkérés emailben:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

PHF elektromos fűtések - HAJDUVILL

Atlantic elektromos törölközőszárító radiátor

Atlantic elektromos törölközőszárítók termosztáttal, akár gyorsfűtővel kombinálva és vizes rendszerre köthetően is

 

Atlantic Doris 3 programtermosztátos törölközőszárító radiátorElektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal a PHF kínálatában. Néhány éve vezettük csak be nagy sikerrel az addig itthon nem kapható fűtőtest családot, mely nagyban különbözik a sima, csak törölközők szárítására alkalmas készülékektől.

Hasonlóak a vizes rendszerekbe kötött csöves törölközőszárítókhoz, amelyeket patronos elektromos fűtéssel egészíthetünk ki.

DE ezek a fűtőtestek általában kizárólag elektromosak, így bármikor használhatóak az esetleges egyéb fűtésrendszertől függetlenül.

A csövekben fagyálló folyadék feltöltés található, így vásárlás után csak a falra történő felszerelés és az árammal való ellátás marad.

Az elektromos törölközőszárító radiátor fűtési mechanizmusa sugárzó fűtést, hőtárolást és konvekciós fűtést is tartalmaz!

Atlantic RSS2012 törölközőszárítóMiért különlegesek és ár-érték arányban a Magyarországon kaphatóak közül miért a  legjobbak saját területükön az Atlantic francia gyár elektromos törölközőszárító radiátorai?

- a legegyszerűbb is saját szobatermosztáttal rendelkezik

- nagyságtól függően 500 - 750 - 1000 W lehet a teljesítményük, azaz a törölközőszárító funkción kívül az adott helyiség főfűtésére is megfelelő a készülék, akár 2-8 m2 fürdőszobákba

- a Doris széria 1000W teljesítményű ventilátoros gyorsfűtő egységgel szerelve is rendelhető, azaz így további energiatakarékoskodás érhető el: használat előtt pár perccel beindítva a turbo fokozatot, napközben és éjszaka alacsonyabb hőmérsékleten is tartható a fürdőszoba

- a választék komoly: 3 féle teljesítmény és méret, egyenes vagy íves (GALBE) csőkialakítás, ventilátoros gyorsfűtővel kombinált típusok is rendelkezésre állnak

 

 A (zöld) képen a legegyszerűbb Atlantic 2012-es széria egyenes csövekkel, alul a kezelő felé döntött termosztát egységgel.

A termosztát alkalmas a fürdőszoba főfűtésének szabályzására, de nyáron külön vezérelhető a törölközők szárítása!


Az elektromos törölközőszárítók remekül kombinálhatóak a fürdőszobában mejdnem nélkülözhetetlen elektromos padlófűtésekkel, pl. a BVF rendszerekkel, melyet honlapunkon iztt taslál: BVF fűtőszőnyegek


Atlantic elektromos törölközőszárító, Doris Itt már az Atlantic Doris2 gyorsfűtős változata látható, akár 1000W + 1000W teljesítménnyel, íves csövekkel, 180 cm méretben!

Ilyen összeállításban akár egy nagy, 8-14 m2-es fürdőszoba villanyfűtését is megoldhatjuk egy berendezéssel!

A Doris rendelhető MIX változatban is: nemcsak elektromosan használhatjuk, hanem meglévő vagy új vizes központi fűtésrendszerünkre is ráköthetjük.

 

2018-tól új típusok jelentek meg a kínálatunkban az uniós energetikai előírásoknak megfelelve! ERP READY

A Doris3  és a GALBE radiátor már programozható termosztáttal rendelkezik, tovább lehetőséget adva az üzemeltetési költségek csökkentésére!


 További törölközőszárító radiátorok, méretek, képek, leírások itt:

villanyfűtés áruház